530 de cazuri de Covid-19 în judeţ, iar în spitale, 147 de pacienţi

> În anterioarele 24 de ore au murit 3 persoane care erau infectate cu SARS-CoV-2

În judeţul Suceava,  ieri erau active 530 de cazuri de Covid-19, 147 pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitalele din judeţ. Totodată, 28 de persoane erau suspecte de Covid-19, a anunţat joi Prefectura, citând datele puse la dispoziţie de DSP Suceava.

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 12 persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externate 26 de persoane.

În aceeaşi perioadă de referinţă au decedat 3 persoane ca urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.

Din totalul celor 543 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 55 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 18 se aflau în zona tampon, iar 470 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 55 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 23 aveau forme medii de boală, 18 –  forme severe, 16 aveau forme grave şi erau internaţi în Secţia ATI (4 fiind ventilaţi non-invaziv, iar 6 fiind intubaţi, ventilaţi invaziv).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, joi, de 402 paturi libere, dintre care 165 pentru pacienţi Covid-19, 216 în sectorul non-Covid, 21 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 4 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 22 de ventilatoare libere, dintre care 8 pentru pacienţii cu Covid-19 şi 12 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 35 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (29 cu forme medii, 6 persoane cu forme critice de boală), 9 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 309 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid erau internaţi 6 pacienţi, fiind disponibile 6 locuri.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc  – 12 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (2 cu forme uşoare, 5 cu forme medii şi 5 cu forme grave de boală), fiind libere 30 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului  – 10 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (6 cu forme uşoare şi 4 cu forme medii de boală), fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret – un pacient diagnosticat cu Covid-19 (cu o formă medie de boală), fiind libere 32 de locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei  – 24 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (17 cu forme medii e boală, 7 cu forme grave), opersoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 47 de locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Fălticeni  – 10 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (7 cu forme medii, unu cu o formă gravă de boală şi 2 cu forme critice), fiind libere 82 de locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid erau internaţi 2 pacienţi, fiind disponibile două paturi pentru pacienţi cu Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 675 de locuri pentru bolnavi cu Covid şi 82 de locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: