Atletism

Rezultate remarcabile pentru sportivii dorneni la Campionatul Republicii Moldova

Ediţia a XV-a a Campionatului Republicii Moldova la alergare pe şosea s-a derulat zilele trecute, în localitatea Ungheni. Competiţia a avut în program alergări pe distanţa de 10 kilometri la categoriile de vârstă juniori I (Under 20), seniori şi veterani. Pe lângă sportivii din ţara vecină, la startul competiţiei a fost prezentă, la invitaţia organizatorilor, şi o delegaţie de atleţi de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiţi de Cristian Prâsneac, care au lăsat o bună impresie. Sucevenii s-au descurcat admirabil reuşind să se claseze pe primele locuri ale clasamentelor finale.

Claudia Ionela Costiuc s-a clasat a doua la categoria open şi pe primul loc în întrecerea junioarelor, în vreme ce Alexandru Prâsneac a sosit al doilea în cursa juniorilor, devansându-l pe colegul său de club Robert Petru Kore, care a venit al patrulea.

O comportare foarte bună a avut şi Andrei Ihnatiuc, atlet cu dublă legitimare CSŞ Rădăuţi – CSM Dorna Vatra Dornei. Sportivul pregătit de Bogdan Roşcăneanu a câştigat concursul juniorilor, ratând de puţin podiumul la seniori.

„Sunt bucuros pentru aceste rezultate, mai ales că timpii obţinuţi sunt foarte buni pentru această perioadă a anului. Ţintele noastre pentru sezonul viitor sunt Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Banska Bystrica,  în Slovacia, şi Campionatul European de juniori II, de la Ierusalim”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: