Meghan Markle recunoaşte că a participat la biografia ei neoficială

Meghan Markle a recunoscut în faţa justiţiei britanice că a furnizat informaţii autorilor unei biografii neoficiale despre ea şi soţul ei, prinţul Harry, contrar declaraţiilor sale anterioare în procesul intentat unui tabloid britanic, relatează AFP.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 40 de ani, a câştigat în februarie procesul intentat tabloidului britanic Mail on Sunday pentru atingeri aduse vieţii private. Ea a denunţat publicarea unei scrisori datând din 2018, în care îi cerea tatălui ei, Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, să nu mai mintă în mass-media despre relaţia lor tensionată. Tabloidul britanic contestă în prezent această decizie, într-un recurs examinat până ieri la Londra. Acuzaţiile lansate de ducesa de Sussex au fost slăbite de mărturia depusă de Jason Knauf, fostul secretar de comunicare al cuplului.

Întărind acuzaţiile lansate de Mail on Sunday care vrea să demonstreze că Meghan Markle a căutat în mod constant să influenţeze opinia publică, Jason Knauf a susţinut că a furnizat în numele cuplului informaţii private autorilor biografiei neoficiale a cuplului regal, denumită „Finding Freedom”. Potrivit acestuia, proiectul cărţii a fost „discutat în mod regulat, direct cu ducesa, personal şi prin e-mail”. În mărturia scrisă oferită instanţei, Meghan a recunoscut că a fost implicată în redactarea cărţii – ceea ce ea şi soţul ei au negat întotdeauna până atunci – şi şi-a cerut scuze că a indus în eroare curtea pentru că nu a precizat acest aspect în primă instanţă. „Îmi cer scuze instanţei pentru că nu mi-am amintit aceste schimburi la momentul respectiv”, a continuat ducesa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: