Căzut pradă depresiei...

Un tânăr de 22 de ani s-a spânzurat într-o pădure din Straja

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Straja, a fost găsit spânzurat după mai multe zile de căutări.

Părinţii şi rudele sale au găsit trupul neînsufleţit al tânărului în data de 21 octombrie, el fiind dispărut din seara de 19 octombrie.

Potrivit relatărilor părinţilor, de aproximativ doi ani tânărul suferea de depresie, fiind sub tratament medical.

El obişnuia să meargă în drumeţii pe raza comunei Straja, în zona denumită popular Caraula, dar întorcându-se de fiecare dată la domiciliu. De aceea, în momentul în care el a plecat marţi seara la plimbare, părinţii nu şi-au făcut griji…

Însă tânărul nu a mai revenit acasă de această dată, nici în seara de marţi, nici miercuri. Astfel, toată familia a mers să-l caute, într-un final găsindu-l în seara de joi.

Tânărul s-a spânzurat în pădurea în care obişnuia să meargă în drumeţii.

În maşina cu care tânărul a venit până la pădure, a fost găsit şi un răvaş de adio, în care el şi-a motivat decizia, ca fiind măcinat de depresie… (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: