„Cartea pe roţi”, la Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc

Prima librărie mobilă din lanţul Humanitas va vizita, în perioada 12-15 octombrie, oraşul Gura Humorului şi municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Marţi şi miercuri, respectiv 12 şi 13 octombrie, librăria va fi în faţa Spitalului Orăşenesc Gura Humorului. Ulterior, în perioada 14-15 octombrie, „Cartea pe roţi” se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc.

„Vă aşteptăm, aşadar, în fiecare zi între orele 10-18, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar şi cărţi cu autograf! Aşteptăm cu bucurie întâlnirea cu toţi cititorii interesaţi de cele mai noi apariţii editoriale, cărţi pentru copii, şi nu numai. Pe curând!” a transmis Humanitas.

„Cartea pe roţi” este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecţie de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. „Poate fi regăsită aici experienţa care devine reflex şi răsfăţ într-o librărie cu care ne-am obişnuit. O aşezare logică a cărţilor, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăţi, spre romanele premiate recent, cărţile pentru copii şi cele de science fiction, istorie, filosofie, spiritualitate sau ştiinţă…” a transmis Humanitas. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI