Un furt este justificarea DRDP Iaşi pentru nefuncţionarea toaletelor de pe şoseaua de centură a Sucevei dinspre Fălticeni

> DRDP Iaşi recomandă folosirea toaletelor ecologice până la finalizarea cercetărilor

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a transmis, ieri, că toaletele din parcarea de pe varianta ocolitoare Suceava la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni sunt indisponibilizate temporar, în urma unei infracţiuni de furt ce face la acest moment obiectul unui dosar întocmit de Poliţie.

News Bucovina a semnalat în urmă cu două săptămâni că toaletele respective sunt nefuncţionale, dar şi că zona este nesalubrizată.

DRDP Iaşi a transmis însă că situaţia a fost generată de o infracţiune de furt şi că s-ar face cercetări. „Din acest motiv, recomandarea DRDP Iaşi este aceea de folosire a toaletelor ecologice instalate provizoriu, până la finalizarea cercetărilor de către organele în drept. Menţionăm că persoanele aflate în tranzit au la dispoziţie celălalt grup social, perfect funcţional, situat la ieşirea de pe varianta ocolitoare Suceava spre Pătrăuţi” arată DRDP Iaşi.

Totodată, DRDP Iaşi informează şoferii că Secţia Drumuri Naţionale asigură igienizarea tuturor spaţiilor de parcare din administrare de cel puţin două ori pe săptămână, chiar dacă utilităţile puse la dispoziţie pot părea subdimensionate faţă de traficul înregistrat de respectivul sector de drum.

„De asemenea, facem apel la respectarea normelor de conduită socială din partea utilizatorilor reţelei rutiere naţionale, prin folosirea judicioasă a utilităţilor puse la dispoziţie (coşuri de gunoi, pubele, grupuri sanitare), în condiţiile în care comportamentul unora dintre semeni lasă uneori de dorit. Vă mulţumim pentru înţelegere!” a transmis DRDP Iaşi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: