Oraşul Siret şi comunele Frătăuţii Noi şi Suceviţa, în scenariul roşu

> Comunele Baia, Berchişeşti, Dorneşti, Iacobeni şi Pârteştii de Jos, în scenariul galben > Comunele Botoşana şi Horodnic de Jos rămân în scenariul galben

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit, marţi, în şedinţă extraordinară, şi a analizat situaţia epidemiologică din localităţile judeţului. Astfel, a adoptat hotărârea nr. 158, prin care s-a decis ca, începând cu data de 23 septembrie, ora 0, pentru o perioadă de 14 zile, comunele Baia, Berchişeşti, Dorneşti, Iacobeni şi Pârteştii de Jos să intre în scenariul galben. Conform aceleiaşi hotărâri, oraşul Siret, comunele Frătăuţii Noi şi Suceviţa intră, de la aceeaşi dată şi pentru aceeaşi perioadă, în scenariul roşu.

Comunele Botoşana şi Horodnic de Jos rămân în scenariul galben

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, în întrunirea de ieri, a adoptat hotărârea nr.159. Potrivit acesteia, s-a hotărât prelungirea scenariului galben, începând de ieri, pentru o perioadă de 14 zile, în comunele Botoşana şi Horodnic de Jos. În ambele comune, incidenţa depăşeşte 4 la mie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: