Omagiu emoţionant lui Charlie Watts la întoarcerea pe scenă

Sir Mick Jagger i-a adus un omagiu emoţionant regretatului baterist Charlie Watts la revenirea pe scenă a formaţiei după moartea acestuia, informează dpa. Muzicianul a murit pe 24 august într-un spital londonez la vârsta de 80 de ani.

Trupa a declarat că va merge înainte cu pregătirile pentru turneul No Filter din SUA, programat să înceapă pe 26 septembrie la St Louis şi care va cuprinde 13 date de concerte.

Watts nu urma sa ia parte la acesta, deoarece se recupera în urma unei proceduri medicale nespecificate.

Sir Mick a distribuit un videoclip pe Instagram de la un concert „de încălzire” al formaţiei din 20 septembrie, de pe stadionul Gillette din Foxboro, Massachusetts, în care el şi colegii săi de trupă îi aduc un emoţionant omagiu lui Watts. „Ne este dor de el ca formaţie, ne este dor de el ca prieten pe şi dincolo de scenă şi avem atât de multe amintiri despre Charlie – şi sunt sigur că unii dintre voi care ne-au mai văzut aveţi la rândul vostru amintiri despre Charlie. Sper că vă veţi aminti de el aşa cum facem noi, aşa că am vrea să-i dedicăm acest concert lui Charlie”, a declarat Sir Mick.

Muzicianul Steve Jordan fusese anterior anunţat ca înlocuitorul temporar al lui Watts la tobe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: