Insistenţele deputatului George Şoldan la Ministerul Sănătăţii par să aibă succes

Spitalul din Rădăuţi va primi necesarul de medicamente pentru tratamentul Covid-19

Deputatul PSD de Suceava George Şoldan a declarat, joi, că a avut o întâlnire la Ministerul Sănătăţii cu secretarul de stat Vass Levente, cu care a discutat despre gestionarea pandemiei Covid-19 în judeţul Suceava şi despre nevoia aprovizionării constante a spitalelor cu medicamentele necesare tratamentului Covid-19.

„Discuţia a avut loc la solicitarea mea, după ce mi s-a semnalat lipsa din spitale a unor medicamente absolut necesare pentru tratarea Covid-19, cum ar fi Remdesivir, Favipiravir sau Chineret” a spus Şoldan.

El a arătat că, întrucât această problemă trebuie rezolvată urgent, a purtat o discuţie cu secretarul de stat Vass Levente căruia i-a relatat, punctual, despre situaţia din Spitalul Municipal Rădăuţi, unde stocurile de medicamente nu sunt suficiente pentru tratarea tuturor pacienţilor internaţi.

Secretarul de stat s-a interesat imediat care este situaţia exactă, a solicitat datele necesare direct de la spital şi l-a asigurat pe deputat că va debloca rapid stocurile de medicamente necesare.

„La finalul întâlnirii, am primit asigurări de la dl Levente că, cel târziu la începutul săptămânii viitoare, spitalul din Rădăuţi va primi toate medicamentele pe care i le-am menţionat. Salut deschiderea domniei sale către dialog şi disponibilitatea de a soluţiona problemele pe care le-am adus la cunoştinţă” a declarat Şoldan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: