Cinci suceveni au fost amendaţi pentru încălcarea măsurii de autoizolare

> Cei mai mulţi erau plecaţi la cules ciuperci

Poliţiştii au reînceput verificările privind respectarea măsurii de autoizolare de către suceveni. Astfel, miercuri, 15 septembrie, cinci persoane au fost amendate.

Cu amenzi a câte 2.000 lei fiecare s-au ales doi membri ai unei familii din satul Strâmtura, comuna Vama. Au fost sancţionaţi doi soţi de 40 şi 36 de ani, care au plecat, împreună cu fiul de 17 ani, la cules ciuperci, deşi trebuia să stea în carantină până pe 26 septembrie.

În aceeaşi localitate a fost amendată o femeie de 39 de ani care nu a respectat carantina, fiind plecată împreună cu fiica de 12 ani la cules ciuperci.

O amendă de 1.000 lei a fost aplicată unui bărbat din comuna Zvoriştea, care s-a întors recent din Marea Britanie. Bărbatul nu a fost găsit acasă, iar mama lui a relatat că el este plecat pe raza comunei.

Tot cu 1.000 lei a fost sancţionat un bărbat din Cajvana, plecat şi el „cu treburi”.

În toate aceste cazuri poliţiştii au înştiinţat DSP Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: