Cadou inedit pentru „Moşu’” canotorului Marius Cozmiuc

Suceveanul Marius Cozmiuc, canotorul vicecampion olimpic la Tokyo, i-a făcut bunicului său din Costâna un cadou inedit. Miercuri, când „Moşu’” a împlinit 83 de ani, Marius i-a pus la gât medalia de argint câştigată în proba de dublu rame alături de colegul Ciprian Tudosă. Chiar dacă este cea mai preţioasă, nu este prima dată când canotorul sucevean îl onorează cu medaliile obţinute pe bunicul său.

Ca un semn de recunoştinţă perenă pentru cel care l-a crescut, Marius i-a adus şi i-a dedicat bunicului fiecare medalie obţinută la campionate naţionale, europene sau mondiale.

„Astăzi este ziua bunicului meu drag! De când am început acest sport şi până în prezent, de fiecare dată când ajungeam acasă, mergeam la Moşu’ (aşa îi zic eu) sa «mă laud» cu medaliile câştigate! Moşu’ a ţinut în mâini zeci de medalii de la campionate naţionale, balcanice, europene şi mondiale, dar azi, când a împlinit 83 de ani, a ţinut în mâini cea mai valoroasă medalie, cea olimpică! Sunt foarte bucuros şi mândru că i-am făcut această bucurie!

La mulţi ani, moşul meu drag! Să fii sănătos şi să îţi dea Dumnezeu ani mulţi alături de noi! Te iubim!”, a scris Marius pe contul său de Facebook.

Marius Cosmiuc este căsătorit cu Ionela Lehaci, campioană mondială la dublu vâsle împreună cu Geanina Beleagă, alte două sucevence din lotul naţional al canotajului românesc. În aceste zile, cei doi s-au întors în Bucovina, unde au fost primiţi cu braţele deschise, emoţie şi mândrie de către părinţi, rude, prieteni şi oficiali.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI