Astăzi

O nouă oprire a apei potabile la Fălticeni

Lucrările derulate în cadrul proiectului de reabilitare a reţelelor de apă continuă în urbea de pe Şomuz, iar ACET Fălticeni a anunţat că întrerupe apa potabilă pentru abonaţi din zona de sud a municipiului. Conform notificării nr. 97 din 3 august, miercuri, 4 august a.c., se va întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni, între orele 7 şi 17, în vederea în vederea golirii conductei de distribuţie OL Dn 300 mm de pe str. 2 Grăniceri, pentru cuplarea imobilelor la reţeaua nouă de pe str. Revoluţiei, prin programul „Extinderea şi reabilitarea infra-structurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Potrivit dispeceratului ACET Fălticeni, vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: 2 Grăniceri, Coteşti, Broşteni, Petru Rareş, Pictor Şoldănescu, Ţărăncuţei, Dogarilor, Revoluţiei (parţial), Aleea George Grămadă, Filaturii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: