Ordin de protecţie împotriva unui sucevean care şi-a lovit soţia

> Bărbatul şi-a agresat soţia pe motiv că „stă prea mult în telefon şi mâncarea nu era gata”

 O suceveancă de 32 ani a fost nevoită să solicite ajutorul autorităţilor după ce a fost agresată de soţ. Cazul a avut loc miercuri, 28 iulie, în municipiul Suceava.

Mai exact, în jurul orei 14, soţii se aflau acasă împreună cu cei doi copii ai lor. La un moment dat, bărbatul a devenit agresiv, adresând reproşuri soţiei precum că „stă prea mult în telefon şi mâncarea nu este gata”, a relatat femeia. Astfel, între soţi a izbucnit o discuţie în contradictoriu, bărbatul lovind femeia.

În aceste condiţii, suceveanca a apelat 112. În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că situaţia prezintă risc iminent, motiv pentru care poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, bărbatul este cercetat penal pentru violenţă în familie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: