Aplicaţie pentru localizarea parcărilor de pe drumurile naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat ieri o aplicaţie care permite localizarea locurilor de parcare disponibile pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi. Potrivit unui comunicat al CNAIR, aplicaţia permite localizarea rapidă a tuturor parcărilor şi spaţiilor de servicii disponibile reţelei rutiere din România.

„Dezvoltarea aplicaţiei face parte din strategia companiei de a asigura un confort sporit utilizatorilor reţelei rutiere”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Aplicaţia a fost dezvoltată în colaborare cu Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN) şi poate fi descărcată de pe site-ul acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: