Gheorghe Flutur: 

Se vor putea organiza şi alte acţiuni în cadrul Lunii Diasporei

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a îndemnat sucevenii din diaspora care doresc organizarea unor manifestări care nu sunt incluse în programul Luna Diasporei să le organizeze, iar Consiliul Judeţean Suceava, la cerere, va oferi sprijin pentru materializarea lor.

Într-o scrisoare adresată diasporei sucevene, preşedintele Gheorghe Flutur spune că având în vedere unele solicitări din partea unor suceveni din disapora privind organizarea unor manifestări, îi invită să participe activ la desfăşurarea unor momente culturale, sportive, sociale şi de altă natură, pe care aceştia le consideră importante, dar care nu au fost incluse în programul oficial.

Flutur precizează că CJ Suceava va acorda, la cerere, sprijin logistic pentru organizarea acestor manifestări.

Mai mult, el menţionează că în funcţie de participarea la anumite acţiuni din cadrul programului Luna Diasporei, ediţiile următoare vor cuprinde automat acele manifestări, contribuindu-se astfel la conservarea identităţii româneşti.

Preşedintele CJ Suceava anunţă că propunerile vor putea fi transmite până în 27 iulie pe adresa contact@cjsuceava.ro

Alături de această scrisoare, Gheoghe Flutur ataşează programul Lunii Diasporei din acest an. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: