Straja

A încercat să scape de urmărirea poliţiei, dar a ajuns cu motocicleta în decor

Un tânăr de 18 ani  din Straja este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţişti conducând fără permis o motocicletă furată din Italia, neînmatriculată.

Astfel, vineri seara în jurul orei 20,  o patrulă de poliţie din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina în Falcău, a observat pe direcţia Straja-Ulma, circulând două motociclete, cea de-a doua neavând plăcuţă cu numărul de înmatriculare, iar motociclistul nu purta cască.

Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase, dar conducătorul motocicletei nu a oprit, ci chiar a mărit viteza, trecându-se la urmărirea motocicletei folosind semnalele acustice şi luminoase, şi folosindu-se sistemul de portavoce motociclistul a fost somat.

Conducătorul motocicletei şi-a continuat deplasarea pe DJ 209G, virând stânga pe drumul forestier „Ascunsu”, iar la un moment dat motociclistul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în decor pe partea stânga a sensului de mers.

Acesta a fost imobilizat şi încătuşat pe loc, fiind identificat  un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Straja.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date europeană a rezultat că motocicleta este înmatriculată în Italia şi figurează ca fiind furată din data de 30.05.2012.

Motocicleta  a fost transportată şi indisponibilizată la sediul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus în vederea continuării cercetărilor, iar în acest caz se continuă cercetările cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: