Suceava

Un cal abandonat a fost preluat de Asociaţia „Casa lui Patrocle”

Lucrătorii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Suceava au emis marţi, 20 iulie, încă un ordin de plasare în adăpost a unui animal aflat în pericol.

În jurul orei 21.20, o suceveancă a apelat 112 sesizând că lângă blocul în care locuieşte este un cal căzut lângă o căruţă.

După cum s-a constat ulterior, calul nu era rănit şi era bine îngrijit. Cu toate acestea, poliţiştii nu au reuşit să găsească proprietarul cabalinei.

Totodată, calul a fost verificat cu cititorul de cipuri, constatându-se că acesta are microcip, dar nu este înregistrat în evidenţa ANARZ.

Din moment ce animalul a fost lăsat fără supraveghere pe un drum public, Poliţia Animalelor a emis ordin de plasare a acestuia în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile.

Calul a fost preluat de Asociaţia „Casa lui Patrocle” Suceava, iar căruţa lângă care a fost găsit va fi ridicată de serviciul specializat din cadrul Primăriei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: