Nataţie

Noi recorduri personale pentru sportivii suceveni

Recent, la Bucureşti, bazinul din complexul „Lia Manoliu”  a găzduit Campionatul Naţional de înot cadeţi pentru băieţi de 12-14 ani şi fete de 12-13 ani.

După aproape doi ani de pauză competiţională, doi dintre sportivii de la CSS-LPS Suceava, Andrei Andrian, 13 ani, şi Ştefan Trocin, 14 ani, au luat startul la aceasta competiţie.

Andrei Andrian, specialistul sucevean în probele de fond, s-a clasat al patrulea în proba de 400 liber.

„Înainte de orice altceva, ţin să-i felicit pe cei doi sportivi ai noştri pentru faptul că au reuşit să se autodepăşească şi să-şi îmbunătăţească recordurile personale la toate probele la care au participat. Au progresat mult şi, dacă vor munci serios în continuare, vor urca şi pe podiumul de premiere”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: