Ashton Kutcher trebuia să facă parte din echipa lui Richard Branson pentru următorul zbor spaţial

Într-un interviu cu Cheddar News, Ashton Kutcher relata că urma să facă parte din următorul zbor pe care îl va face  Richard Branson, fondatorul Virgin Group, ce tocmai şi-a testat vehiculul Virgin Galactic pentru prima oară săptămâna trecută. Se pare că Mila Kunis, îngrijorată, i-a cerut să nu o facă: „Atunci când m-am căsătorit şi am avut copii, soţia mea mi-a explicat că nu e o decizie potrivită să merg în spaţiu cât timp am copii mici, aşa că mi-am vândut înapoi biletul. Trebuia să fiu în următorul zbor, dar nu voi fi”. Totuşi, Kutcher afirmă „voi ajunge cândva”.

Virgin Galactic are planuri de a organiza zboruri în mod regulat, şi câteva persoane bogate au rezervat bilete, la preţuri între 200.000 şi 250.000 de dolari. Şi, cu toate că pare mult, CNN spune că se vor vinde mai multe bilete la şi mai mulţi bani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: