Un bărbat care şi-a violat timp de patru ani fiica a fost arestat preventiv

Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat acuzat că şi-a violat în repetate rânduri fiica minoră.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, organele de urmărire penală au dispus duminică reţinerea lui  C.V. şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru viol în formă continuată.

Procurorii arată că există probe din care rezultă faptul că în perioada 2017-2021, cu o frecvenţă de aproximativ patru acte pe an, prin constrângere, punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale normale, în repetate rânduri, cu fiica sa minoră în vârstă de 13 ani, în perioada în care aceasta avea vârsta cuprinsă între 9 şi, respectiv, 13 ani.

Anchetatorii mai precizează că fata se afla în îngrijirea şi educarea bărbatului care a profitat de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia datorită vârstei şi faptului că locuia împreună cu el.

În acest caz judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi a admis solicitarea procurorului şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: