De la 20 iulie

Examenele pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere se vor desfăşura în incinta IPJ Suceava

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a informat ieri că, începând cu data de 20 iulie a.c., activitatea de examinare în vederea reducerii perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va desfăşura la sediul IPJ Suceava (municipiul Suceava, bulevardul 1 Mai nr. 9).

Activitatea se va desfăşura în sala situată la etajul 4 al unităţii, celelalte condiţii şi proceduri rămânând neschimbate.

Programul de desfăşurare a activităţilor de examinare este săptămânal, după cum urmează: > în zilele de marţi, începând cu ora 10; > în zilele de joi, începând cu ora 13. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: