Scandal în Bazarul Suceava

> Comercianţii sunt debranşaţi de la energia electrică dacă nu acceptă să achite înlocuirea contoarelor

Comercianţii din bazarul Suceava sunt nemulţumiţi de o măsură luată de administraţia locală care a dispus înlocuirea contoarelor de măsurare a consumului de energie electrică actuale cu unele electronice, după ce s-a constatat că există o diferenţă majoră între factura de energie electrică pe întregul complex comercial şi facturile însumate ale fiecărui comerciant.

Administraţia bazarului susţine că este necesară atât înlocuirea siguranţelor, cât şi a contoarelor, pentru a se evita pe de o parte probleme care să genereze incedii de la instalaţia electrică, dar şi pentru a se măsura corect consumul fiecărui comerciant.

Astfel, reprezentanţii bazarului spun că acum se fac lucrări pentru a se evita supraîncărcarea instalaţiei electrice în perioada sezonului rece.

Pe de altă parte, comercianţii acuză administraţia că nu este normal să plătească ei aceste lucrări firmei private desemnate de municipalitate să execute înlocuirea contoarelor, al căror preţ este de circa 400 de lei, mai ales că în suma pe care o plătesc lunar este inclusă şi mentenanţa.

Totodată, comercianţii spun că din cauza administraţiei bazarului, care a decis debranşarea chioşcurilor de la energia electrică, nu pot să utilizeze casele de marcat şi pot fi sancţionaţi de ANAF. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: