Preşedintele CJ Gheorghe Flutur speră ca absolvenţii USV să-şi găsească locuri de muncă acasă

> Conform şefului administraţiei judeţene sunt enorm de multe oportunităţi, iar în perioada următoare, în proiecte, în cercetare se simte nevoia de specialişti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2021 a USV, că speră ca ei să rămână în ţară şi să-şi găsească locuri de muncă acasă.

„Când am venit aici, un coleg din presă mi-a zis aşa, un pic răutăcios: Aţi venit să vedeţi viitoarea diasporă? Eu sper să fie cei care să-şi găsească locuri de muncă acasă, aici” a spus Flutur.

El a subliniat că trebuie să existe o gândire pozitivă în acest sens.

„Fiecare dintre noi trebuie să facem mai mult. La orizont sunt multe fonduri europene, proiecte frumoase, iar eu vă invit, ca şef al administraţiei publice judeţene, să veniţi la dezvoltarea ţinutului Sucevei, a regiunii de nord-est, pentru că merită acest lucru. Sunt enorm de multe oportunităţi şi mă încăpăţânez să spun că aveţi profiluri de facultăţi care trebuie astăzi mai mult ca oricând pe piaţă. Că vorbim de mediu, că vorbim de administraţie publică, că vorbim de turism, că vorbim de ingineri, că vorbim de economie, de litere. De toate este nevoie mai mult ca oricând” a spus Flutur.

El a precizat că nevoia de specialişti în perioada următoare – în proiecte, în cercetare – se simte.

„De aceea, eu mă văd obligat, ca administraţie publică, să întind o mână de parteneriat cu dumneavoastră mai mult ca oricând. Felicitări, stimaţi absolvenţi, succes în căutarea unui job mai ales în România şi aici, acasă, în frumoasa Bucovină!” a transmis Gheorghe Flutur absolvenţilor USV. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: