Niciun caz de Covid-19 în 90 de localităţi sucevene

> În judeţ, ieri erau active 46 cazuri > Rata de infectare a scăzut la 0,05 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului era ieri 0,05 la mie, după cum a informat Prefectura Suceava. Rata de infectare din municipiul Suceava era 0,08 la mie.

În judeţ erau 46 cazuri Covid-19 în evoluţie, dintre care 11 în municipiul Suceava.

Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 90 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 16 aveau câte un caz în evoluţie, iar 6 – sub cinci cazuri în evoluţie. Mai multe erau doar la Rădăuţi – 5 cazuri, iar la Suceava – 11.

Toate localităţile din judeţ se aflau în zona verde.

În prezent, în carantină erau 1.233 suceveni, iar în izolare – 41. Numărul total de persoane testate până joi era 243.790. În anterioarele 24 de ore au fost testate 650 persoane din judeţ, niciuna nefiind găsită a fi purtătoare de SARS-CoV-2. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: