Memorialul „Mihai Vasilache”

– Ediţia a III-a –

Primăria şi Consiliul Local Fălticeni, împreună cu ACS „Şomuz Fălticeni”, organizează sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 13,00, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu” din municipiul Fălticeni, ediţia a III-a a Memorialului „Mihai Vasilache”, competiţie la care sunt aşteptaţi să participe pugilişti de la cluburi din întreaga ţară.

Mihai Vasilache a fost Campion Naţional al României la categoria semigrea, în anii 1987, 1988 şi 1989. În memoria sa, secţia de box ACS „Şomuz Fălticeni” a iniţiat Memorialul „Mihai Vasilache”. Prima ediţie a acestui eveniment pugilistic a fost organizată în februarie 2019, fiind primul eveniment de acest fel, după foarte mulţi ani, care a readus la rampă şi tinerii sportivi legitimaţi la secţiile de box ale cluburilor sportive din Fălticeni (ACS „Şomuz Fălticeni” şi ACS „Nada Florilor”).

„Boxul este una dintre ramurile sportive care a adus Fălticeniului recunoaştere la nivel naţional şi internaţional. Unul dintre sportivii de marcă în acest domeniu a fost regretatul pugilist Mihai Vasilache, care a cunoscut succesul atât pe plan sportiv cât şi antreprenorial.

Iniţiat de ACS Şomuz Fălticeni, la începutul anului 2019, Memorialul Mihai Vasilache s-a bucurat, încă de la prima ediţie, de un interes deosebit în peisajul pugilistic din zona Moldovei, promovând imaginea municipiului Fălticeni.

Cele două gale organizate la Fălticeni au reunit cluburi cu tradiţie în boxul românesc, dar şi persoane implicate în promovarea acestui sport la nivel naţional.

Având în vedere dorinţa de a asigura continuitate acestui eveniment, dar şi încurajarea activităţii secţiilor de box din municipiul Fălticeni, Primăria şi Consiliul Local Fălticeni sprijină această competiţie suportând o parte din cheltuielile de organizare şi premiere”, a precizat prof. Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: