Peste 100 de percheziţii în toată ţara, dintre care 11 în judeţul Suceava

> Percheziţiile au avut loc în cadrul unei operaţiuni de destructurare a unei grupări specializate în contrabandă cu ţigări şi infracţiuni economice > Cel puţin cinci suceveni vor fi conduşi la audieri

Pe data de 10 iunie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au pus în aplicare 111 mandate de percheziţie domiciliară şi 21 de mandate de aducere, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziţiile au avut loc în toată ţara, inclusiv în judeţul Suceava, acestea vizând destructurarea unor grupări infracţionale specializate în infracţiuni de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a efectuat 10 percheziţii domiciliare şi a pus în executare 5 mandate de aducere, într-un dosar penal privind infracţiuni de contrabandă cu ţigarete.

Încă o percheziţie a fost efectuată în Suceava de către poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice Bucureşti în cadrul unor dosare privind infracţiuni de evaziune fiscală, spălarea banilor, exercitarea fără drept a unei profesii, vătămare corporală şi fals intelectual.

Concomitent, în cadrul aceloraşi dosare, au avut loc perchiziţii şi în Bucureşti, Buzău, Timiş, Ilfov şi în alte 20 de judeţe. În acest caz, 7 persoane vor ajunge la audieri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: