Noaptea Muzeelor 2021

> Sucevenii vor putea vizita gratuit Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie şi Muzeul de Ştiinţele Naturii

Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa. Evenimentul este patronat, în mod tradiţional, de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM).

Muzeul Naţional al Bucovinei va puncta manifestarea Noaptea muzeelor din seara zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021, prin deschiderea pentru vizitare a următoarelor obiective: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii.

La Muzeul Satului Bucovinean, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 20.Intrarea este gratuită între orele 18 – 20. Ultima intrare este la 19.30. La Muzeul de Istorie, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare este la 23.30. La Muzeul de Ştiinţele Naturii, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare este la 23.30. La Cetatea de Scaun, accesul vizitatorilor este permis între orele 10 – 24. Intrarea este gratuită între orele 18 – 24. Ultima intrare – 23.30.

Se vor respecta toate măsurile sanitare şi de distanţare impuse de pandemia de Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: