Încă un transport fără aviz a 2,5 mc de cherestea, depistat în judeţ

> De această dată poliţiştii au aplicat o amendă de 2.000 de lei

La o zi după ce pe raza comunei Voitinel a fost depistat un transport de cherestea efectuat fără avizul de însoţire, un alt caz similar a fost depistat în oraşul Solca.

În data de 9 iunie, poliţiştii au oprit o autoutilitară condusă pe str. Gheorghe Doja din localitate. Şoferul vehiculului a declarat că nu deţine aviz de însoţire pentru cheresteaua transportată. Acest fapt a fost confirmat şi de verificările poliţiştilor.

Prin urmare, încărcătura a fost inventariată la Ocolul Silvic Solca, rezultând cantitatea de 2,5 mc cherestea esenţă brad, în valoare totală de 1.600 lei.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar şoferul s-a ales cu o amendă de 2.000 lei. Reamintim că în cazul de la Voitinel, şoferul a fost amendat cu 1.000 lei pentru transportul fără aviz a 2,58 mc de cherestea, în valoare de 1.651 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: