Şedinţă cu CNAIR la Suceava, pentru traseul drumului de mare viteză pe tronsoanele Paşcani şi Siret

> Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, este convins că autostrada va ajunge la Siret

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat pentru joia viitoare o şedinţă de lucru privind traseul autostrăzii A7 pe tronsoanele Paşcani – Suceava şi Suceava – Siret.

Astfel, în urma discuţiilor purtate cu conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Gheorghe Flutur a convenit ca această şedinţă să aibă loc la Suceava, în data de 6 mai.

La reuniune sunt invitaţi primarii localităţilor aflate pe variantele de traseu ale fiecărui tronson şi reprezentanţii instituţiilor teritoriale implicate în procesul de aprobare şi avizare a proiectelor.

„Am văzut în spaţiul public opinii pro şi contra privind realizarea autostrăzii A7 până la Siret. Personal sunt optimist şi am convingerea că foarte curând se vor clarifica lucrurile, inclusiv în ceea ce priveşte sursa de finanţare, pentru ca autostrada A7 să nu se oprească la Paşcani” a declarat Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: