În cadrul unei operaţiuni de destructurare a unei grupări specializate în contrabandă cu ţigări

Poliţiştii suceveni au efectuat ieri 24 de percheziţii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a anunţat că, ieri, poliţiştii suceveni au desfăşurat 24 de percheziţii domiciliare (21 în judeţul nostru, două în judeţul Vrancea şi una în judeţul Bihor) pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu activităţi în sfera contrabandei cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

IPJ Suceava a documentat activitatea infracţională a grupării în perioada anilor 2020 – 2021. Poliţiştii au obţinut probe că membrii grupării sunt implicaţi în activităţi ilicite de introducere în ţară, depozitare, transport şi comercializare a ţigărilor de contrabandă.

Se avea în vedere punerea în executare a patru mandate de aducere.

Cauza este instrumentată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

La percheziţiile desfăşurate şi la celelalte activităţi procedurale au participat 42 de poliţişti din cadrul IPJ Suceava, jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău şi poliţişti din cadrul IPJ Vrancea şi IPJ Bihor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: