Subprefectul de Suceava Alexandru Salup:

Aşteptăm să ne transmită DNA care este calitatea şefului interimar al Serviciului de Permise şi Înmatriculări în dosar

Subprefectul de Suceava Alexandru Salup, care are în coordonare Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, a declarat miercuri, la Analiza de Seară de la News Bucovina, că în cazul şefului serviciului inspector principal de poliţie Andrei-Viorel Donciu nu este clară calitatea acestuia în dosarul instrumentat de DNA Cluj.

„Am fost informaţi că se va face o percheziţie în biroul inspectorului-şef. Nu vizează fapte care s-ar fi petrecut în judeţul nostru” a spus subprefectul.

El a arătat că este vorba despre un dosar din anul 2020, cu fapte în Maramureş.

„Până când vom avea o chestiune clară, serviciul îşi va desfăşura activitatea în mod normal. Aşteptăm noi dispoziţii din partea Direcţiei şi DNA Cluj, care să ne spună ce calitate are domnul Donciu în dosar. Nu ştim nici noi” a spus Salup.

El a arătat că serviciul va funcţiona ca şi până acum, cu sprijinul lucrătorilor detaşaţi din ţară – din Vaslui, de la Bucureşti – la care se adaugă patru poliţişti detaşaţi de la IPJ Suceava şi cei care au rămas în acest serviciu şi au posibilitatea să participe la examinări.

Salup a adăugat că în funcţie de ceea ce vor decide procurorii anticorupţie se va vedea cine va fi şeful serviciului, subliniind că are prezumţia de nevinovăţie.

„Ne interesează ca acest serviciu să funcţioneze. Serviciul va funcţiona în parametrii pe care i-am avut şi până acum” a spus Salup. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: