Rata de infectare în municipiul Suceava a scăzut la 2,05

> În judeţ, a crescut la 1,05 la mie > Municipiul Vatra Dornei şi comunele Poiana Stampei, Coşna şi Dorna Arini rămân în „zona roşie”

Rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri de 1,05 la mie, faţă de 1,04 la mie, cât s-a înregistrat sâmbătă, a informat, duminică, Prefectura.

Totodată, rata de infectare în municipiul Suceava a scăzut la 2,05 la mie, după ce sâmbătă era de 2,06 la mie.

În „zona roşie” rămân în continuare comunele Poiana Stampei (3,93), Dorna Arini (6,15) şi Coşna (4,10), dar şi municipiul Vatra Dornei.

Alte 13 localităţi sunt în „zona galbenă”: Ciprian Porumbescu, Cârlibaba, Comăneşti, Grămeşti, Gura Humorului, Ipoteşti, Muşeniţa, Pătrăuţi, Pojorâta, Suceava, Şaru Dornei, Şcheia şi Todireşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: