Vicepreşedintele CJ Suceava, Niculai Barbă:

Niciun document al instituţiilor din Palatul Administrativ Suceava nu a fost distrus sau compromis

Autorităţile judeţene sucevene au permis, ieri, presei să intre în clădirea Palatului Administrativ, care a fost afectată de incendiul de sâmbătă.

Subprefectul Daniel Prorociuc a spus că birourile de la al doilea etaj au fost afectate mai mult de apă decât de flăcări. El a menţionat că, din biroul său, cu sprijinul pompierilor, s-au salvat toate documentele şi tehnica de calcul.

Subprefectul Prorociuc a condus jurnaliştii prin mai multe birouri din Prefectura Suceava, pentru a prezenta situaţia de după eveniment şi a menţionat că se continuă transferarea documentelor spre Muzeul de Istorie, unde va funcţiona, temporar, Prefectura Suceava.

Vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă a prezentat, la rândul său, situaţia înregistrată în zona în care funcţionează CJ Suceava.

El a spus că la parter şi la primul etaj distrugerile nu sunt „foarte mari” şi că speră ca, după ce se va putea relua alimentarea cu energie electrică, să se poată reveni în birourile de la parter.

 „Niciun document al niciunei instituţii nu a fost afectat nici de foc nici de apă. Niciun document nu a fost distrus sau compromis în vreun fel. Nici serverele STS sau SRI” a declarat Niculai Barbă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: