Preşedintele PLUS Suceava, Gianina Ursu, a plecat de la o multinaţională din Canada pentru a face politică în România

>  Mi-am asumat că voi trăi din ceea ce am acumulat, pentru că o perioadă voi face doar politică, a declarat ea

Preşedintele Organizaţiei Municipale PLUS Suceava, Gianina Ursu, coordonator regional al formaţiunii politice, a declarat ieri, la News Bucovina, că a revenit din Canada în ţară doar pentru a face politică.

„M-am întors pentru că vreau să fac politică în România. De când m-am întors, activitatea mea înseamnă acest lucru” a spus Ursu.

Liderul PLUS Suceava a menţionat că a renunţat la serviciul din multinaţională imediat ce a fost numită coordonator regional al PLUS.

„De la ultimul loc de muncă mi-am dat demisia după ce am devenit coordonator regional, asumându-mi că o perioadă de timp, până se pune construcţia pe picioare, voi trăi din ceea ce am acumulat în Canada şi România, asumându-mi că o perioadă de timp voi face doar politică şi că mă voi implica doar la nivelul acesta” a spus Gianina Ursu.

Sunt mulţi cei care au lăsat ceva stabil şi au revenit acasă pentru a pune umărul la transformarea României

Ea a arătat că sunt mulţi ca ea, care şi-au părăsit locurile de muncă stabile pentru a face politică în România.

„Să ne daţi credit pentru ceea ce spunem. Sunt mulţi cei ca mine care am lăsat în urmă ceva sigur, stabil, curat, frumos, civilizat şi am venit acasă să punem umărul la transformarea României. Eu fug de cuvinte mari şi de expresii care pot cădea în patetism, dar, haideţi, daţi-ne un pic de credit!” a spus Geanina Ursu.

Ea a subliniat că vorbeşte de oamenii care vor să contribuie la dezvoltarea ţării şi că au început cu schimbarea mentalităţilor în mediul rural.

„Suntem oamenii care vrem să transformăm România pas cu pas, comunitate cu comunitate, sat cu sat. Avem comunităţi în mediul rural unde oamenii sunt deja angrenaţi în a schimba mentalităţile oamenilor, în primul rând.  Fiecare dintre noi să facem ceva. Să nu lăsăm în seama politicienilor să schimbe lucruri” a transmis Gianina Ursu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: