În anul pandemic 2020

Scădere la jumătate a numărului de pasageri pentru Aeroportul Suceava

>Chiar şi aşa, pe durata anului trecut s-au deschis patru destinaţii noi, respectiv Viena, Larnaca, Dortmund şi Doncaster

Beneficiind de sprijinul Consiliului Judeţean, Regia Autonomă Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava a reuşit, în cursul anului 2020, să facă faţă crizei provocate de pandemia de Covid-19, „fără a fi nevoită să recurgă la măsuri drastice, care să-i afecteze funcţionalitatea şi activitatea”. Aspectul este reliefat în Raportul privind situaţia economico-socială a judeţului Suceava în anul 2020, în care se subliniază că, pe durata anului trecut, s-au înregistrat 189.199 de pasageri, cu o scădere de 56,01% faţă de anul 2019.

„Aeroportul Suceava a deservit curse interne, internaţionale şi chartere de vacanţă şi a asigurat, în acelaşi timp, toate condiţiile pentru procesarea în si-guranţă a pasagerilor şi personalului” se subliniază în raport. Potrivit acestuia, prin CJ Suceava au fost iniţiate acţiuni de publicitate şi marketing legate de prezentarea modernizării Aeroportului şi de dezvoltarea regională. Campaniile au avut ca obiectiv promovarea şi prezentarea potenţialului Regiei, dar şi atragerea companiilor de profil şi deschiderea de noi destinaţii. Astfel, în urma negocierilor cu compania aeriană Wizz Air, în anul 2020 s-au deschis patru destinaţii noi, respectiv: Viena (Austria), Larnaca (Cipru), Dortmund (Germania) şi Doncaster (Marea Britanie).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: