Este necesar un sistem de monitorizare a persoanelor vulnerabile

> Nu trebuie să aflăm din presă că au murit de frig şapte oameni, a arătat şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut structurilor de specialitate din CJ Suceava să facă o analiză a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, vizând faptul că şapte suceveni au decedat din cauza frigului.

„Nu trebuie să aflăm din presă sau de la DSP că au murit de frig şapte oameni în judeţul Suceava. Este o chestiune la care vrem răspuns, să vedem ce se întâmplă” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că a făcut apel către primării să monitorizeze situaţia persoanelor în vârstă, a oamenilor care stau izolaţi, a oamenilor care nu au pe nimeni.

„Să facem un sistem de monitorizare, prin consilieri locali, prin oameni care ar putea primi în responsabilitate această monitorizare. Să vedem cauzele care au condus la aceste decese. Nu cred că este în regulă şi cred că trebuie să intervenim să nu se mai întâmple în viitor aşa ceva” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: