Mihoveni

Trei jucători la păcănele au fost evacuaţi dintr-un local

> Comuna Şcheia este în scenariul roşu, jocurile de noroc  fiind interzise

Poliţiştii din Şcheia au evacuat, sâmbătă seara, o sală de jocuri de noroc din satul Mihoveni, după ce au fost alertaţi prin TelVerde că se încalcă dispoziţiile legale privind interzicerea funcţionării unor asemenea unităţi pe perioada în care comuna este în scenariul roşu.

O persoană anonimă a sesizat că la un magazin din Mihoveni sunt persoane care joacă la aparate.

Poliţiştii au descins la punctul de lucru din Mihoveni al unei firme care are ca obiect de activitate comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băutură şi tutun, magazinul fiind format dintr-o clădire în care se desfăşoară activităţi de comerţ, iar în continuarea acesteia există o încăpere în care sunt amplasate două aparate tip slot-machine. Accesul în sala de jocuri se face pe o uşa exterioară, iar în interior au fost identificate trei persoane din Mihoveni.

În urma discuţiilor purtate cu gestionara (care de regulă lucrează la punctul de lucru de pe raza satului Stroieşti), a rezultat că aceasta nu ştia că Şcheia se află sub incidenţa scenariului roşu.

Firma a fost sancţionată prin reprezentant, iar persoanele au părăsit incinta sălii de joc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: