Tom Holland a refuzat să poarte perucă pentru Spider-Man 3

Finalul carantinei a însemnat o perioadă aglomerată pentru Tom Holland, care a încheiat producţia la mult-aşteptatul Uncharted, o adaptare a jocului video omonim, înainte de a-şi pune încă o dată costumul de Spiderman pentru cel de-al treilea film în care e protagonist.

Totuşi, simultaneitatea celor două proiecte a creat probleme studiourilor Marvel privind tunsoarea de Nathan Drake a lui Holland, ceea ce l-a determinat pe actor să pună piciorul în prag şi să refuze cerinţa studioului: „Părul meu, aşa cum e în Uncharted, e mult mai reuşit”, relata Holland pentru Esquire. „Am favoriţi frumos bărbieriţi şi arată bine la spate, chiar dacă nu e genul Peter Parker. El e mai mult genul ratat. Aşadar, voiau să-mi pună perucă. Pentru prima oară, am pus piciorul în prag ca actor în rol principal şi am spus: Nu am de gând să port peruca. Voi purta părul scurt şi voi vedea ce voi face”, a continuat Holland.

Sequelul neintitulat al lui Spider-Man este programat pentru premieră pe 17 decembrie 2021 şi îl are ca regizor pe Jon Watts, iar în distribuţie pe Tom Holland (Spider-Man), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange),  Zendaya (MJ), Marisa Tomei (Aunt May), Jacob Batalon (Ned Leeds), Tony Revolori (Flash Thompson), Jamie Foxx (Electro) şi pe Alfred Molina (Doctor Octopus).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: