În judeţul Suceava, circulaţie în „condiţii de iarnă”

> Ieri, carosabilul era umed, fiind şi porţiuni cu zăpadă frământată, de maxim 2 cm > Aproape 100 de utilaje acţionau pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi judeţene

Prefectura a informat ieri dimineaţă că pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Suceava se circula în „condiţii de iarnă”. De la caz la caz, pe drumurile din administrarea SDN Suceava  se înregistrau porţiuni umede, cu zăpadă (în zonele unde viscolea) sau zăpadă frământată de până la 1-2 cm.

Prefectura a precizat că se acţiona pe toate sectoarele de drum cu 34 utilaje închiriate şi cu 4 utilaje proprii, dotate cu lamă şi răspânditor.

Pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, circulaţia era asigurată de asemenea în condiţii de iarnă, fără probleme deosebite.

„Având în vedere că a nins slab pe tot parcursul nopţii, au acţionat pe teren 31 de utilaje dotate cu lamă şi răspânditor, fiind consumate circa 135 tone sare, 75 tone nisip şi 3,5 tone clorură de calciu” a informat Prefectura.

Prefectura a precizat că pe căile de circulaţie rutieră aflate în administrarea şi exploatarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava se circula în condiţii de iarnă, carosabilul fiind  acoperit cu un strat subţire de zăpadă, pe alocuri cu polei. Se intervenise cu 27 utilaje, fiind împrăştiate 230 tone de material antiderapant. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: