La Rădăuţi

Şcoala se va relua în scenariul roşu

> Primarul Bogdan Loghin a vizitat unităţile de învăţământ din municipiu, primind asigurări că acestea sunt pregătite pentru redeschidere

Instituţiile de învăţământ îşi deschid porţile de luni, dar la Rădăuţi, din cauza scenariului roşu, vor intra în şcoli doar elevii din învăţământul primar şi grădiniţe.

Conducerea Primăriei Rădăuţi a vizitat vineri, 5 februarie, unităţile de învăţământ şi a primit asigurările cadrelor de conducere că toate şcolile şi grădiniţele sunt pregătite cu tot ce este necesar, potrivit scenariului pandemic, şi că îşi aşteaptă copiii.

„Aşteptările cadrelor didactice şi ale personalului sanitar din şcoli se îndreaptă totodată şi către părinţi, pentru înţelegerea situaţiilor şi măsurilor restrictive impuse” se arată într-un comunicat al Primăriei Rădăuţi.

Sursa citată a menţionat că, dincolo de preocuparea pentru deschiderea instituţiilor de învăţământ, în săptămâna care s-a încheiat pe agenda primarului Bogdan Loghin au mai fost: şedinţa cu şefii compartimentelor din primărie pentru discuţii privind pregătirea bugetului pentru anul 2021, întâlnirea cu şefii de secţii din spitalul rădăuţean şi discuţii pe tema amplasamentului, pregătirea centrelor de vaccinare şi demersuri pentru atragerea fondurilor europene şi investiţiilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: