Liderul USR Suceava, Teodora Munteanu, despre procedura de selecţie pentru funcţia de prefect

> Candidaţii trebuie să aibă un film de prezentare şi să explice cum vor pune în practică politicile guvernamentale

USR Suceava a transmis, vineri, că în cursul acestei săptămâni urmează să transmită Biroului Naţional al USR o listă cu trei candidaţi pentru funcţia de prefect de Suceava, ei urmând să fie selectaţi în cadrul unei proceduri interne care va include şi un interviu.

Preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu, a precizat că, în urma negocierilor din coaliţia de guvernare, funcţia de prefect al judeţului Suceava va reveni USR.

Ea a arătat că filiala judeţeană USR Suceava a demarat procedura internă de selecţie pentru această funcţie de mare răspundere.

Candidaţii va urma să-şi depună dosarul de candidatură către Comisia de selecţie până cel târziu duminică 7.02.2021, ora 23.59. Dosarul candidaţilor trebuie să cuprindă următoarele: > scrisoare de intenţie, în care candidatul îşi va prezenta modul în care va pune în practică politicile guvernamentale; > CV în format Europass; > declaraţie pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea; > declaraţie pe proprie răspundere că nu are cazier.

„Comisia de selecţie a dosarelor se va întruni în cursul săptămânii, pentru a alege, prin vot secret, o listă de trei nume. Lista va fi trimisa Biroului Naţional USR, care va începe intervievarea candidaţilor, cărora li se solicită şi un film de prezentare de maxim 5 minute. Prefecţii şi subprefecţii vor fi numiţi începând cu data de 8 martie 2021” a precizat Teodora Munteanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: