Drumurile deschise în judeţ

> Pe unele drumuri judeţene din zona de munte, ieri s-a format polei

Pe drumurile din judeţul Suceava se acţiona ieri cu zeci de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea lunecuşului, carosabilul fiind umed, cu porţiuni de zăpadă frământată.

Potrivit Prefecturii Suceava, pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale Suceava (SDN Suceava) se circulă în condiţii de iarnă.

Se acţiona pe toate sectoarele de drum, cu 38 utilaje închiriate şi 7 proprii.

Pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc circulaţia era asigurată de asemenea în condiţii de iarnă, fără probleme deosebite.

Pe tot parcursul nopţii anterioare acţionaseră pe teren 32 utilaje dotate cu lamă şi răspânditor, fiind consumate circa 205 tone sare şi 123 tone nisip.

Pe drumurile judeţene aflate în administrarea şi exploatarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava se circula în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu strat subţire de zăpadă şi polei în zona de munte. Pentru prevenirea şi combaterea poleiului s-a intervenit cu 31 utilaje şi s-au împrăştiat 290 tone de material antiderapant.

Prefectura Suceava a precizat că situaţia este monitorizată permanent şi se intervine în funcţie de starea vremii şi condiţiile de trafic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: