Parchetul confirmă începerea urmăririi penale „in rem” a conducerii Primăriei Rădăuţi, pentru „abuz în serviciu”

> Plângerea a fost formulată de managerul spitalului rădăuţean, Traian Andronachi

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a confirmat, ieri, că a început urmărirea penală „in rem” faţă de conducerea Primăriei Rădăuţi, pentru „abuz în serviciu”.

Plângerea a fost formulată de managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, împotriva reprezentanţilor legali ai Primăriei Rădăuţi.

Confirmarea începerii urmăririi penale a fost făcută după ce, în baza Legii privind accesul la informaţiile publice, Cătălin Valentin Urdoi a depus plângerea la Parchetul local Rădăuţi.

Acesta a dorit să ştie dacă această plângere a fost sau nu depusă, după ce în spaţiul public circulau informaţii contradictorii.

În ultima perioadă au existat disensiuni între conducerea Primăriei Rădăuţi şi managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, pornite de la intenţia de înlocuire a acestuia din funcţie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI