„Valorificarea activităţii de cercetare prin comunicări ştiinţifice”

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, în data de 27 noiembrie, începând cu ora 15, workshopul „Valorificarea activităţii de cercetare prin comunicări ştiinţifice”.

Evenimentul va fi susţinut de către şef lucrări dr. ing. Elena-Daniela Lupu, din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (USV).

Subiectele abordate în cadrul evenimentului vor include, printre altele, beneficiile comunicării şi publicării rezultatelor ştiinţifice, modalităţile de diseminare a rezultatelor cercetării, prezentarea principalelor baze internaţionale de date ca surse de documentare, precum şi prezentarea elementelor structurale şi a cerinţelor de redactare pentru o lucrare ştiinţifică.

Workshopul se va desfăşura online, la adresa: meet.google.com/oxd-uciv-ecn.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0615 – Susţinerea cercetării de excelenţă din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: