Deputatul PNL Dumitru Mihalescul:

Guvernul PNL demonstrează prin fapte că susţine cu toată forţa proiectele de dezvoltare ale administraţiei locale din Bucovina

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul consideră că niciun guvern din ultimii 30 de ani nu s-a implicat atât de puternic în proiectele necesare pentru dezvoltarea Bucovinei ca actualul guvern liberal şi are convingerea că nivelul de trai va creşte puternic în următorii 4 ani, prin investiţii publice puternice, prin locuri de muncă bine plătite, prin pensii şi alocaţii mai mari:

„În ultimul an, Guvernul PNL a fost tot timpul prezent în Bucovina. Unii mai glumeţi chiar au spus că Guvernul s-a mutat la noi, pentru că Ludovic Orban sau miniştrii nu au lipsit de la niciun eveniment important pentru dezvoltarea judeţului nostru. De la inaugurarea programului de racordare a gospodăriilor la reţele de gaze şi până la finalizarea lucrărilor de infrastructură la centura municipiului Rădăuţi, l-am avut alături de noi atât pe prim-ministru, cât şi pe miniştrii de resort. Este important faptul că noi, liberalii, lucrăm în echipă, pentru că succesul nu poate să vină decât prin efortul nostru comun. Acest lucru este cu atât mai important cu cât nevoile de dezvoltare din Bucovina sunt mult mai mari decât în alte părţi ale ţării.

Bucovinenii nu mai acceptă nici întârzieri şi nici scuze

Mă bucură foarte mult faptul că primarii liberali din judeţ s-au pus imediat pe treabă, pentru că timpul trece repede, iar bucovinenii, după subdezvoltarea în care ne-a ţinut PSD, nu mai acceptă nici întârzieri şi nici scuze. Oamenii trebuie să ştie că principala provocare a noilor primari liberali este să rezolve prăpădul lăsat în urmă de PSD. De exemplu, la Primăria Rădăuţi, prima provocare a primarului este să plătească facturile de milioane de lei neachitate de fosta administraţie. Da, oamenii trebuie să ştie că primarii PSD nu au achitat nici măcar facturile curente ale primăriei. Ce au făcut cei din PSD cu banii publici este o întrebare la care fiecare PSD-ist trebuie să răspundă în faţa oamenilor. Am convingerea că Guvernul ne va sprijini financiar să lichidăm datoriile lăsate în urmă de PSD. Încrederea mea vine din faptul că proiectele de investiţii asumate de primarii din toată zona Rădăuţiului vor fi susţinute financiar de Compania Naţională de Investiţii. Vorbim despre modernizări de şcoli, case de cultură, străzi, reţele de utilităţi şi construcţii noi în domeniul sanitar sau al sălilor sportive. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp proiectele să demareze, banii să vină rapid în regiune, pentru că nivelul de trai din Bucovina va creşte numai prin investiţii şi muncă. Cine spune că va curge lapte şi miere fără muncă şi fără proiecte de dezvoltare nu face decât să-i înşele pe oameni” a declarat deputatul PNL Dumitru Mihalescul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: