„Donează sânge constant. Fii erou!”

În contextul în care Centrul Judeţean de Transfuzii Suceava are nevoie de donatori, studenţii specializării „Media Digitală” din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” s-au mobilizat şi s-au implicat concret, donând sânge. În paralel, ei şi-au propus să desfăşoare campania „Donează sânge constant. Fii erou!” şi în mediul online, prin distribuirea unor machete informative despre donare, a anunţat printr-un comunicat de presă Universitatea suceveană.

„Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim aproape unii de ceilalţi. Echipa noastră a donat deja sânge la Centrul Judeţean de Transfuzii Suceava. Este ceva ce studenţii au oferit „din inimă”, este un act responsabil, cu o importantă încărcătură civică. Studenţii au donat sânge benevol. Scopul campaniei este acela de a creşte gradul de conştientizare asupra importanţei donării de sânge. Statisticile arată că, în ţara noastră, unul din zece pacienţi spitalizaţi are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge. Din păcate, în România nu este acoperită nici măcar jumătate din această nevoie” a menţionat coordonatoarea campaniei, Iulia Sîrghi-Covalciuc.

Campania iniţiată de studenţii de la Media Digitală din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava este susţinută de Radio USV şi Digital Media Center. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: