Soluţia Pro România pentru sănătate:

Testare, gratuitate şi banca de antigeni

Pe lângă educaţie şi locuri de muncă, SĂNĂTATEA este în mod clar o prioritate pentru Pro România şi credem că ar trebui să fie pentru toţi!

Trăim într-adevăr într-o perioadă complicată, cu un inamic invizibil, despre care ştim foarte puţine lucruri şi, din păcate, România s-a mişcat foarte rău.

Am pierdut timp esenţial peste vară, când autorităţile, guvernul, cei responsabili nu au făcut mai nimic. Nu au deschis spitale, nu au creat paturi pentru ATI-uri, nu au venit cu soluţii. Iar Pro România vă spune că soluţia nu trebuie să o inventăm noi, o vedem aplicată şi în Slovacia, care a făcut testare în masă pentru foarte mulţi locuitori. Aproape toţi cei 5 milioane de locuitori din Slovacia au fost testaţi şi deja sunt rezultate pozitive.

Austria, recent, ia aceeaşi măsură pentru o populaţie de 9 milioane. De ce România nu ar putea lucrul acesta? Atenţie! În condiţiile în care testul Covid, de care vorbim, test de masă împotriva Covid-ului, costă şi foarte puţin. Costă de 10 ori, cel puţin, mai puţin decât acest test Covid standard, testul Real Time PCR.

Pro România spune în primul că România trebuie să facă o testare în masă, astfel încât să putem limita răspândirea virusului în societate.

Trebuie, în al doilea rând, să asigurăm resurse financiare ca fiecare român să poată deconta acel test la stat, fără să îl mai plătească din buzunar. Plătim suficiente contribuţii la sănătate ca să mai plătim şi ceva în plus.

Şi numărul trei, foarte important! În condiţiile în care nu avem încredere în vaccin, în condiţiile în care sunt foarte multe necunoscute la nivel mondial, în condiţiile în care România nu produce mai nimic este obligatoriu să găsim soluţii interne.

Soluţia propusă de Pro România este să creăm o bancă, o bancă de antigeni, o bancă de anticorpi. Să găsim formula de anticorpi prin care să ajutăm oamenii, să îi determinăm, să îi stimulăm pe cei care au trecut prin boală să doneze sânge. Din sângele celor care au anticorpi facem plasmă, iar cu aceasta tratăm persoanele care sunt cazuri grave de Covid.

Tratăm oameni, salvăm vieţi şi aceasta este soluţia Pro România pentru sănătate: testare, gratuitate şi bancă de antigeni, ca să putem fi pregătiţi pentru viitorul apropiat.

Publicat de CRAI NOU SA la comanda Partidului Pro România Filiala Suceava. CUI MFC 11200008.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI