Producătorii au hotărât să renunţe la Johnny Depp şi la personajul Jack Sparrow

Margot Robbie promite că feminitatea va fi la putere în noul film „Piraţii din Caraibe”, scrie Collider. Asta după ce producătorii au hotărât să renunţe la Johnny Depp şi la personajul Jack Sparrow, îndreptând seria de filme Piraţii din Caraibe într-o altă direcţie.

În iunie anul trecut se hotăra că actriţa Margot Robbie, din „Birds of Prey”, va deveni următoarea figură-cheie a seriei de filme Piraţii din Caraibe, iar acum actriţa declară că spectatorii vor avea parte din plin de femei în rol de putere în acest nou film din celebra serie Disney.

Legat de echipa din spatele filmului, Robbie spune „Îmi place de ea (se referă la scenarista Christina Hodson). Nu sunt eu producătorul pentru Piraţii, aşa că voi sta deoparte şi voi aştepta. Însă suntem foarte, foarte bucuroşi de perspectiva de a aduce un personaj feminin în această lume”.

Noul film „Piraţii din Caraibe” îl va readuce, alături de scenarista Christina Hodson (Birds of Prey), pe Jerry Bruckheimer pentru a semna producţia.

Johnny Depp, în declin. Pierde procesele, reputaţia şifonată

Actorul din Piraţii din Caraibe a pierdut procesul de calomnie împotriva News Group Newspapers (NGN), după ce cotidianul The Sun l-a etichetat drept „cel care îşi bate soţia” într-un articol. Judecătorul Nicol, care a pronunţat decizia, a constatat că „12 din 14 acuzaţii de violenţă domestică la adresa lui Depp din partea fostei soţii, Amber Heard, de 38 de ani, se confirmă”.

Johnny Depp, de 57 de ani, a negat toate acuzaţiile şi doreşte să facă apel, scrie presa internaţională.

Alex Felton, Senior Account Director pe subiectul reputaţiei vedetelor la PHA Group, a afirmat: „Verdictul va avea un impact negativ asupra carierei lui Depp si este un exemplu perfect de acţiune autodistructivă. Prin faptul că a dat în judecată publicaţia, Depp a atras atenţia nu doar asupra maltratării dnei Heard, dar şi asupra problemelor proprii cu băutura şi cu drogurile. Din perspectiva reputaţiei, era de preferat pentru Depp să aranjeze lucrurile în spatele uşilor închise, şi nu în instanţă şi în public”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: