Rădăuţi

Peste 800 de cazuri de Covid-19 înregistrate până ieri

Municipiul Rădăuţi rămâne încă 14 zile în scenariul roşu, a decis luni CJSU Suceava, din cauza ratei de infectare cu Covid-19 crescute.

Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, prelucrate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Suceava, în prezent, incidenţa cumulată a cazurilor active de Covid-19 din Rădăuţi este de 4,09 la mie inclusiv focare şi 3,90 fără focare.

De asemenea, la Rădăuţi sunt active 150 de cazuri de Covid-19 (în ultimele 14 zile), dintre care şapte cazuri provin din focarul ce evoluează la Centrul regional de proceduri şi cazare pentru solicitanţi de azil din localitate.

Totodată, anterior, la Rădăuţi au fost înregistrate şi alte focare de Covid-19, respectiv la Egger România (39 cazuri), Primăria Rădăuţi (8 cazuri) şi Centrul de dializă Nefromed Rădăuţi (4 cazuri).

Potrivit sursei citate, de la debutul pandemiei, 817 de rădăuţeni au avut Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: