17 puncte de WiFi gratuit la Câmpulung Moldovenesc

La Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată recent instalarea a 17 puncte de acces la internet prin WiFi4EU, pe care cetăţenii şi turiştii le pot folosi gratuit. „Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc creează, astfel, reţeaua de internet cu acces gratuit în municipiul Câmpulung Moldovenesc” a transmis administraţia câmpulungeană.

Cele 17 puncte de acces la internet wireless WIFI sunt amplasate în următoarele zone: platoul central pietonal, str. Dimitrie Cantemir, policlinica, parcul Mihai Eminescu, parcul Ion Creangă, piaţa agroalimentară (parter+etaj), stadionul municipal, patinoar, parcul din str. Molidului.

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a beneficiat de finanţare europeană în valoare de 15.000 euro pentru implementarea acestui proiect, prin programul WiFi4EU al Comisiei Europene, apelul III.

Astfel, cetăţenii şi turiştii pot accesa internetul, gratuit, prin punctele de WiFi instalate în zona centrală a oraşului, în cartierele Bodea şi Stadion şi în zone cu trafic pietonal intens: piaţă, policlinică, parcuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: